Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Τιτάν - Σύναψη κοινοπρακτικού δανείου 430 εκατ. ευρώ από την Titan Global Finance

tags :
Τιτάν -  Σύναψη κοινοπρακτικού δανείου 430 εκατ. ευρώ από την Titan Global Finance
Η σχετική σύμβαση υπεγράφη την 30.1.2014 στο Λονδίνο
Τη σύναψη νέου κοινοπρακτικού δανείου μελλοντικής εκκίνησης σε ευρώ και άλλα νομίσματα, συνολικού ύψους 430 εκατ. ευρώ μεταξύ της θυγατρικής εταιρίας του Ομίλου TITAN GLOBAL FINANCE PLC και κοινοπραξίας Ελληνικών και Αλλοδαπών πιστωτικών ιδρυμάτων, με την εγγύηση της Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ, ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Η σχετική σύμβαση υπεγράφη την 30.1.2014 στο Λονδίνο.
Το δάνειο θα έχει διάρκεια μέχρι τον Ιανουάριο 2018 και θα χρησιμοποιηθεί για την αναχρηματοδότηση υφισταμένου κοινοπρακτικού δανείου της TITAN GLOBAL FINANCE PLC το οποίο λήγει τον Ιανουάριο 2015 και στη συνέχεια για τη χρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών του Ομίλου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ είναι ένας ανεξάρτητος παραγωγός τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών με πάνω από 100 χρόνια βιομηχανικής εμπειρίας. Έχοντας έδρα την Ελλάδα, διαθέτει εργοστάσια παραγωγής τσιμέντου σε 9 χώρες και είναι οργανωμένος σε τέσσερις γεωγραφικούς τομείς: Ελλάδα και Δυτική Ευρώπη, ΗΠΑ, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Ανατολική Μεσόγειο. Καθ΄ όλη την διάρκεια της ιστορίας του, ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επιδίωξε να συνδυάσει τη λειτουργική αρτιότητα με το σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Το 2012 πούλησε 16,1 εκ. τόνους τσιμέντου και υλικών με παρεμφερείς ιδιότητες, 3,4 εκ. μ3 ετοίμου σκυροδέματος, 10,9 εκ. τόνους αδρανών υλικών και διάφορα ακόμη οικοδομικά υλικά όπως τσιμεντόλιθους, έτοιμα κονιάματα κλπ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης