Τελευταία Νέα
Πολιτική

"Aιχμές" Βενιζέλου προς ΔΗΜΑΡ για το «χρίσμα» των ευρωσοσιαλιστών στις ευρωεκλογές- "Κάποιοι λειτουργούν παρασιτικά"

Aφορμή της κόντρας είναι οι δηλώσεις Swoboda σχετικά με τον τρόπο συμμετοχής των ευρωσοσιαλιστών στις ευρωεκλογές του Μαϊου
Σφοδρή επίθεση ενάντια στη ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συντηρώντας την αντιπαράθεση που ξέσπασε μετά τη χθεσινή συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον Hannew Swoboda, με αντικείμενο το «χρίσμα» των ευρωσοσιαλιστών στις επερχόμενες ευρωεκλογές.
«Κάποιοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να λειτουργούν παρασιτικά σε σχέση με το ΠΑΣΟΚ και παρασιτικά [...] σε σχέση με το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.
Όπως είπε, «κάποι σκέφτονται στο όνομα της χώρας και του έθνους με κόστος και κάποιοι άλλοι κάνουν τον καλό, τον συμπαθή, τον αθώο στις πλάτες τις δικές μας».
«Είναι και άδικο είναι και ανήθικο», πρόσθεσε.
Το ΠΑΣΟΚ είναι ενοχλημένο λόγω της στήριξης που ζήτησε χθες ο κ. Κουβέλης από τον κ. Swoboda δεδομένου ότι επιθυμεί -αν η ΔΗΜΑΡ εκλέξει ευρωβουλευτή- αυτός να ενταχθεί στην ευρωομάδα των σοσιαλιστών.
Αργότερα χθες ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές για το ζήτημα, μιλώντας σε εκδήλωση των Ευρωσοσιαλιστών στη Θεσσαλονίκη, σημειώνοντας ότι «το ζήτημα δεν είναι να εκλεγούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έλληνες ευρωβουλευτές που στη συνέχεια θα ενταχθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το ζητούμενο δεν είναι καν το ψηφοδέλτιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος στην Ελλάδα να συγκεντρώσει πολλές ψήφους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης