Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΗΜΑΡ- Θα επιδιώξει συμπαρατάξεις στις περιφερειακές εκλογές

ΔΗΜΑΡ- Θα επιδιώξει συμπαρατάξεις στις περιφερειακές εκλογές
Στις ευρωεκλογές θα επιμείνει στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης
Το ζήτημα της συγκρότησης του προοδευτικού πόλου αλλά και οι ευρωεκλογές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, που συζήτησε αναλυτικά τις τρέχουσες εξελίξεις.
Μάλιστα ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αναφέρθηκε στη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου και ενημέρωσε για τις σχετικές διεργασίες που έχουν γίνει και για το σημείο στο οποίο βρίσκονται οι διαδικασίες.
Αναφορικά με τις ευρωεκλογές, για τις οποίες υπήρξε ειδικός κύκλος συζήτησης, η Δημοκρατική Αριστερά θα επιχειρήσει να συνδέσει το ελληνικό ζήτημα με τις γενικότερες ευρωπαϊκές προοπτικές και θα επιμείνει στην κατεύθυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.
Στις εκλογές για την περιφερειακή αυτοδιοίκηση η Δημοκρατική Αριστερά θα επιδιώξει συμπαρατάξεις στη βάση προγραμματικών συμφωνιών, που θα αποτυπώνουν μια προοδευτική και δημοκρατική αντίληψη για τα κοινωνικά και αναπτυξιακά ζητήματα της περιφέρειας και την έξοδο από την κρίση.
Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, οι δημοτικές εκλογές πρέπει να αναδείξουν άξιους και ικανούς Δημάρχους, καθώς και Δημοτικά Συμβούλια, στη βάση αυτοδιοικητικών προγραμμάτων.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης