ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τo πρωί με το SPD και το βράδυ με το Die Linke - Διπροσωπία και καιροσκοπισμός

ΠΑΣΟΚ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τo πρωί με το SPD και το βράδυ με το Die Linke - Διπροσωπία και καιροσκοπισμός
Ο ΣΥΡΙΖΑ λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Γερμανία θυμήθηκε την χαμένη ιδεολογική σχέση του με το Die Linke
Οι γερμανικές εκλογές που διεξάγονται σήμερα (24/9) είναι η αφορμή για μια ακόμη αντιπαράθεση ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΣΥΡΙΖΑ με τη Χαριλάου Τρικούπη να κατηγορεί την Κουμουνδούρου για διγλωσσία, διπροσωπία και καιροσκοπισμό.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΠΑΣΟΚ «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τo πρωί με το SPD και το βράδυ με το Die Linke.
Ή αλλιώς όταν η διγλωσσία, η διπροσωπία και ο καιροσκοπισμός έχει δυσμενείς συνέπειες για την χώρα. Δεν εξέπληξε κανένα η χτεσινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, που λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στην Γερμανία, θυμήθηκε την … χαμένη ιδεολογική σχέση του με το Die Linke».
«Σύμφωνα με τους συγγραφείς της ανακοίνωσης το Die Linke στάθηκε στο πλευρό του ελληνικού λαού αψηφώντας το πολιτικό κόστος.
Ωστόσο οι συντάκτες της ανακοίνωσης γνωρίζουν αλλά αποκρύπτουν ότι οι ευρωπαίοι σοσιαλδημοκράτες και το SPD στήριζαν σταθερά, όλα αυτά τα χρόνια, την Ελλάδα. Χωρίς αυτήν την σταθερή στήριξη η χώρα θα είχε πληρώσει με άτακτη χρεωκοπία τόσο την δημαγωγία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και του DIE LINKE»,συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζει αλλά αποκρύπτει ότι οι δικοί του σύμμαχοι σε όλη την Ευρώπη, μαζί με τα ακροδεξιά κόμματα, έχουν σταθεί, διαχρονικά, ενάντια στη χρηματοδότηση της Ελλάδας, καταψηφίζοντας τα προγράμματα δανεισμού της χώρας στα Εθνικά Κοινοβούλια τους, όπως έπραξε και το DIE LINKE που καταψήφισε ακόμη και το τρίτο ελληνικό πρόγραμμα χρηματοδότησης το καλοκαίρι του 2015», τονίζει και καταλήγει:
«Δυστυχώς, η διγλωσσία, η διπροσωπία, ο καιροσκοπισμός και η διεθνής ανυποληψία τους έχει δυσμενείς συνέπειες για την Ελλάδα».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS