Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Τράπεζα Κύπρου: Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

tags :
Τράπεζα Κύπρου: Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου
Η Τράπεζα Κύπρου παρακολουθεί στενά τις αντιδράσεις των αγορών, ούτως ώστε να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για την προτιθέμενη εισαγωγή της
Παρά την απόφαση για έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τρ. Κύπρου δεν αλλάζει τα σχέδιά της για εισαγωγή της στην premium κατηγορία του Χρηματιστηρίου Αξιών του Λονδίνου (London Stock Exchange, «LSE»), όπως ανακοινώθηκε στις 11 Απρίλιου.
Σύμφωνα με νέα ανακοίνωσή της για να επιτύχει μια τέτοια εισαγωγή και μια ενδεχόμενη συμπερίληψη της στους δείχτες FTSE UK, η Τράπεζα εξετάζει τη δημιουργία νέας μητρικής εταιρείας, αναφέρει τονίζοντας ότι αξιολογεί προσεκτικά τις εξελίξεις.
«Παρά το γεγονός ότι τα σχέδια για εισαγωγή της στην premium κατηγορία του LSE στο παρόν στάδιο παραμένουν αμετάβλητα, η Τράπεζα παρακολουθεί στενά τις αντιδράσεις των αγορών, ούτως ώστε να καθορίσει το χρονοδιάγραμμα για την προτιθέμενη εισαγωγή της.
Η Τράπεζα θα συνεχίσει να διαβουλεύεται με τους μετόχους της και τα άλλα ενδιαφερόμενα μέρη για τον καθορισμό των κατάλληλων ενεργειών, περιλαμβανομένης και της επιλογής της χώρας για σύσταση της νέας μητρικής εταιρείας, εστιάζοντας σε χώρα εντός της Ευρωζώνης», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης