Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Διγλωσσία της κυβέρνησης στο θέμα των επενδύσεων και των μεταρρυθμίσεων

Χατζηδάκης: Διγλωσσία της κυβέρνησης στο θέμα των επενδύσεων και των μεταρρυθμίσεων
Ο Μητσοτάκης έχει δεσμευθεί να συγκροτήσει ως πρωθυπουργός μια κυβέρνηση «εθνικής Ελλάδας» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Για διγλωσσία στο θέμα των επενδύσεων και των μεταρρυθμίσεων κατηγορεί την κυβέρνηση ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης, υπογραμμίζοντας πως σήμερα είμαστε στο ένα τρίτο των επενδύσεων του 2007.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και με αφορμή την χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στο εργοστάσιο της Παπαστράτος, ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εξακολουθεί «ακόμα να μπλοκάρει την επένδυση στο Ελληνικό, εκστρατεύσει εναντίον της επένδυσης της Χαλκιδικής, δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ μπλοκάρει επένδυση στην Κέρκυρα».
«Πρόκειται για διγλωσσία.
Είμαστε στο 1/3 των επενδύσεων του 2007» τόνισε ο κ.Χατζηδάκης, επισημαίνοντας ότι «η κυβέρνηση στις επενδύσεις και τις μεταρρυθμίσεις δεν περνάει τις εξετάσεις όπως άλλες κυβερνήσεις στη γειτονιά μας που είναι πιο φιλικές στην επιχειρηματικότητα».
«Και η ΝΔ πρέπει να ξεπεράσει τον παλιό κακό της εαυτό…
Να διδαχθούμε από τα λάθη των απέναντι αλλά και των δικών μας.
Πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα σε διαρθρωτικές αλλαγές ως κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης, αναφέροντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δεσμευτεί να συγκροτήσει ως πρωθυπουργός μια κυβέρνηση «Εθνική Ελλάδος», που δεν θα απαρτίζεται μόνο με βουλευτές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης