Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντοπούλου: Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα - Υπάρχουν υπεύθυνοι διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ

Κωνσταντοπούλου: Θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα - Υπάρχουν υπεύθυνοι διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ
Η χώρα δεν οδηγείται σε εκλογές για να μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίσει να παραβιάζει τη λαϊκή εντολή - Mε την επίσπευση εκλογών, επιχειρείται η διάλυση της ελπίδας του λαού, αντί να βρεθούν λύσεις
(upd9)Με την επίσπευση των εκλογών, επιχειρείται η διάλυση της ελπίδας του λαού, αντί να βρεθούν οι λύσεις όπως έπρεπε, κατήγγειλε η πρώην πρόεδρος της βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη συνέντευξή Τύπου που παραχωρεί το απόγευμα της Δευτέρας, 31/8, ανοίγοντας τα χαρτιά της για την επόμενη μέρα και το πολιτικό της μέλλον.
Πρώτη φορά οι δανειστές δεν αντιδρούν σε εκλογές, όπως έκαναν με το δημοψήφισμα, τις εκλογές του Ιανουαρίου, τη κυβέρνηση Παπαδήμου, διεμήνυσε επίσης.
Η χώρα δεν οδηγείται σε εκλογές για να μπορεί η κυβέρνηση να συνεχίσει να παραβιάζει τη λαϊκή εντολή, έσπευσε μάλιστα να τονίσει.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου έκρινε αναγκαίο να προβεί σε δημόσιο απολογισμό για όσα έχουν γίνει, αλλά και να πει τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.
Εξάντλησα όλα τα μέσα για να αποτελέσει ο ΣΥΡΙΖΑ ανάχωμα στην υπογραφή ενός νέου μνημονίου, εξήγησε η ίδια στη συνέχεια, για να επισημάνει μάλιστα πως "προσπαθήσαμε με νύχια και με δόντια να υπερασπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ μέχρι τέλους τις θέσεις του και να μην επικρατήσει το μνημόνιο".
Υπάρχουν υπεύθυνοι για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, διεμήνυσε, για να συμπληρώσει πως "υπάρχουν υπεύθυνοι γιατί όσα ξεκίνησαν με την πανελλαδική συνδιάσκεψη του 2012, κατέληξαν σε ένα κόμμα των μηχανισμών.
Υπάρχουν υπεύθυνοι για το γεγονός ότι οι κοινοβουλευτικές ομάδες δεν λειτούργησαν όπως έπρεπε".
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πρόγραμμά του, οι δεσμεύσεις του, αλλά κάποιοι αποφάσισαν να θέσουν εκτός τις θέσεις του, τις συνιστώσες, δεν δίστασε να σχολιάσει, βάλλοντας εμμέσως πλην σαφώς κατά του Αλ. Τσίπρα.
Aνοίγοντας τα χαρτιά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε επισήμως θα συμπράξει με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.
Όπως τόνισε, θα συμπράξω ως ανεξάρτητη με τη Λαϊκή Ενότητα.
"Θα συμπράξω με όλες μου τις δυνάμεις για τη δημιουργία ενός μετώπου που θα είναι πλατύ με εκείνους που έχουν αγωνιστεί.
Θα συμπράξω με τη Λαϊκή Ενότητα που λειτουργεί ως το πρώτο ανάχωμα στο μνημόνιο σε αυτή τη λαίλαπα που έρχεται".
Θα είμαι παρούσα και ενεργή, δεσμεύθηκε η πρώην πρόεδρος της Βουλής, για να δηλώσει πως θα σταθεί στο πλευρό εκείνων που για άλλη μία φορά αναλαμβάνουν την ευθύνη.
"Είμαι περήφανη με όσους από τον ΣΥΡΙΖΑ είπαν όχι και δημιουργήθηκε ένα κόμμα που πήρε την τρίτη εντολή από τη Χρυσή Αυγή", εξήγησε, για να υποστηρίξει ωστόσο πως "έπρεπε να είμαστε περισσότεροι...".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης