Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού της ΔΕΗ»

tags :
Εισαγγελική έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού της ΔΕΗ»
Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αίτημα της ΝΔ προς τον Άρειο Πάγο για έρευνα σχετικά με τη ΔΕΗ, είχε χαρακτηρίσει υποκριτικό το ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ»,  παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου.
Είχε προηγηθεί η κατάθεση του σχετικού φακέλου στις 7/4/2017 από τη ΝΔ.
Αναλυτικότερα, ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε την  Παρασκευή  7 Απριλίου 2017 την κυρία Δημητρίου προκειμένου να την ενημερώσει για τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Σκουρλέτη σχετικά με την πώληση της ΔΕΗ. 
Κατέθεσε και σχετικό φάκελο, στον οποίο περιλαμβανόταν το σύνολο των δηλώσεων με τις οποίες ο υπουργός Εσωτερικών αναφέρθηκε σε «ρεσάλτο στη δημόσια διοίκηση» και σε «βαποράκια συμφερόντων».
Επίσης, στον φάκελο περιλαμβανόταν και η σχετική ερώτηση που κατέθεσε για το ίδιο θέμα στη Βουλή η ΝΔ μέσω του Κώστα Τζαβάρα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το αίτημα της ΝΔ προς τον Άρειο Πάγο για έρευνα σχετικά με τη ΔΕΗ, είχε χαρακτηρίσει υποκριτικό το ενδιαφέρον της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη νομιμότητα και το δημόσιο συμφέρον.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης