Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

TÜV HELLAS: Πιστοποίηση για τη νεοιδρυθείσα METKA EGN με επιθεώρηση φωτοβολταϊκού πάρκου

tags :
TÜV HELLAS: Πιστοποίηση για τη νεοιδρυθείσα METKA EGN με επιθεώρηση φωτοβολταϊκού πάρκου
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΕGN LTD βάσει του προτύπου ISO 9001
Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) πιστοποίησε την εταιρεία ΜΕΤΚΑ ΕGN LTD βάσει του προτύπου ISO 9001, για τη διαχείριση της ποιότητας στην μελέτη, προμήθεια και κατασκευή, λειτουργία και συντήρηση φωτοβολταικών πάρκων. Η διαδικασία πιστοποίησης περιελάμβανε επίσκεψη και επιτόπια επιθεώρηση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε φωτοβολταϊκό πάρκο που κατασκεύασε η εταιρεία στην περιοχή του Ίπσουιτς στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Με την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σε κοινή κατεύθυνση με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της μητρικής, η METKA EGN μειώνει το παραγωγικό κόστος λόγω της βελτιστοποίησης της διαχείρισης των πόρων και του χρόνου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει τη συνεχή βελτίωση των διεργασιών με βάση την εφαρμογή αντικειμενικών μηχανισμών παρακολούθησης και μέτρησης, επομένως την αναβάθμιση των διεργασιών της εταιρείας ώστε να παράγεται προστιθέμενη αξία προς τον πελάτη. Παράλληλα, βελτιώνει την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στη διαχείριση ποιότητας απέναντι στα έργα που αναλαμβάνει.

METKA EGN
Η METKA EGN αποτελεί νέα θυγατρική εταιρεία της METKA Α.Ε. ως αποτέλεσμα της σύμπραξης με τον Όμιλο ΕΓΝΑΤΙΑ, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση του χαρτοφυλακίου των δραστηριοτήτων της, αλλά και την τοποθέτησή της στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά ηλιακής ενέργειας. Μέσω του κοινού αυτού εγχειρήματος, η νεοϊδρυθείσα εταιρεία METKA EGN θα συνδυάσει την εμπειρία της ΕΓΝΑΤΙΑ στα έργα EPC ηλιακών φωτοβολταϊκών τεχνολογιών (solar PV) και την ανάπτυξη αντίστοιχων έργων, με την τεχνογνωσία για το σύνολο του ενεργειακού κλάδου, τη γεωγραφική παρουσία και την οργανωτική ισχύ της ΜΕΤΚΑ, ώστε να αποκτήσει ηγετική θέση στον κλάδο των φωτοβολταϊκών σε παγκόσμιο επίπεδο. Η METKA EGN επικεντρώνεται ήδη κατά προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση σημαντικών διεθνών πελατών, κυρίως στις αγορές της Ευρώπης, Μ. Ανατολής, Αφρικής και Λατινικής Αμερικής.

TÜV HELLAS (TÜV NORD)
Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος. Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του Οργανισμού με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών, προσφέροντας υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης