Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η Green Cola επεκτείνεται στη Σαουδική Αραβία - Συμφωνία με τον επιχειρηματία Mansour Al Sudais

tags :
Η Green Cola επεκτείνεται στη Σαουδική Αραβία - Συμφωνία με τον επιχειρηματία Mansour Al Sudais
Η Green Cola υπέγραψε σχετική συμφωνία με τον κ. Mansour Al Sudais, Σαουδάραβα επενδυτή, ο οποίος ανάλαβε την ανάπτυξη της εταιρείας στη Σαουδική Αραβία καθώς και στο Μπαχρέιν
Η Σαουδική Αραβία προστίθεται στις χώρες στις οποίες η Green Cola διαθέτει τα προϊόντα της, πιστοποιώντας την ταχεία ανάπτυξη του πλάνου εξωστρέφειας που υλοποιεί η εταιρεία τα τελευταία χρόνια.
Η Green Cola υπέγραψε σχετική συμφωνία με τον κ. Mansour Al Sudais, Σαουδάραβα επενδυτή, ο οποίος ανάλαβε την ανάπτυξη της εταιρείας στη Σαουδική Αραβία καθώς και στο Μπαχρέιν.
Ο κ. Mansour Al Sudais, αποτελεί μέλος μιας από τις πλέον σημαντικές οικογένειες Σαουδαράβων οικονομικών παραγόντων της χώρας έχοντας μάλιστα διατελέσει καθήκοντα στο Υπουργείο Οικονομικών, είναι πρόεδρος της εταιρείας Ocean Group, ενώ ηγείται και αντιπροσωπεύει πολυεθνικές εμπορικές επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους της αγοράς. 
Η συμφωνία προβλέπει την άμεση έναρξη των εξαγωγών της Green Cola στην αραβική χώρα, ενώ υπολογίζεται ότι για την πρώτη περίοδο θα διατεθούν στην αγορά της Σαουδικής Αραβίας, 1.000.000 κιβώτια Green Cola.
Στόχος της συμφωνίας είναι η ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης παρουσίας της Green Cola στην αραβική χερσόνησο και η δημιουργία μιας σημαντικής βάσης για την επέκταση στην ευρύτερη περιοχή.
Ο ιδρυτής της Green Cola, κ. Περικλής Βενιέρης, σημείωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της συμφωνίας, από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε την Green Cola, αναπτύξαμε ένα συνεκτικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας στο εξωτερικό. Η Green Cola ταξιδεύει σήμερα σε περισσότερες από 20 χώρες και στοχεύουμε σε αύξηση τουλάχιστον κατά 20% των αγορών που βρισκόμαστε και σε αντίστοιχη αύξηση του τζίρου που προέρχεται από τη δραστηριότητά μας σε ξένες αγορές.
Η παρουσία μας στην αραβική χερσόνησο, με τη συνεργασία μάλιστα μιας τόσο σημαντικής εταιρείας, μας ανοίγει νέες προοπτικές, τις οποίες είμαστε έτοιμοι να αξιοποιήσουμε αποσκοπώντας στη μέγιστη και καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση του οράματος της Green Cola, που είναι φυσικά η εκπαίδευση των καταναλωτών σε καινοτόμα, υγιεινά προϊόντα.
Ο Πρόεδρος της Ocean Holding Group, κ. Mansour Al Sudais ανέφερε χαρακτηριστικά, ‘Σύμφωνα με το όραμα 2030 του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, αναζητήσαμε εναλλακτικές λύσεις για την υγεία που μπορούν να συμβάλλουν τόσο στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος αλλά και στις διατροφικές συνήθειες της κοινότητάς μας, στην Σαουδική Αραβία.
Και η συνεργασία μας με την Green Cola  έρχεται να το επιβεβαιώσει, καθώς η ίδια αποτελεί μια εταιρεία που λειτουργεί προς αυτή την κατεύθυνση: δηλαδή να παράγει υγιεινά και φυσικά προϊόντα που βοηθούν τους ανθρώπους και την κοινωνία να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους.
Η Green Cola βρίσκεται σήμερα σε 22 αγορές, κυρίως στην Ευρώπη καθώς και στην Ασία, την Μέση Ανατολή και την Αυστραλία, είτε μέσω απευθείας εξαγωγικής δραστηριότητας είτε μέσω εμφιάλωσης με τοπικό συνεργάτη.
Η παραγωγή που αφορά στις εξαγωγές αντιπροσωπεύει περίπου το 10% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας, ενώ το σήμα Green Cola είναι κατοχυρωμένο σε 140 χώρες.
Η Green Cola, αποτελεί μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, με βάση παραγωγής την Ορεστιάδα, κατακτώντας, σε λίγα χρόνια από την ίδρυση της, ένα σημαντικό μερίδιο στην ελληνική αγορά, που πλέον ξεπερνά το 8%, κατατάσσοντάς την στην δεύτερη θέση στα αναψυκτικά τύπου cola.
Συγκαταλέγεται σήμερα στις πλέον αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες βάσει ρυθμού ανάπτυξης ενώ έχει ενσωματωθεί,  από το 2015, στην παγκόσμια λίστα των εταιρειών που ξεχωρίζοντας για την καινοτομία και τον υψηλό ρυθμό ανάπτυξής τους, επιλέχθηκαν από τον υψηλού κύρους οργανισμό της Endeavor.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης