Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Στρατηγική συνεργασία Vodafone με την Epsilon Net

Στρατηγική συνεργασία Vodafone με την Epsilon Net
Oι δύο εταιρίες προχώρησαν στην ανάπτυξη των εφαρμογών Epsilon Net Books Management by Vodafone, που βελτιστοποιούν την παρακολούθηση, την οργάνωση και την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων
Σε στρατηγική συνεργασία προχώρησαν η Vodafone Ελλάδος και η Epsilon Net, που αφορά εφαρμογές λογισμικού εμπορικής διαχείρισης για την αγορά των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρών & μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Oι δύο εταιρίες προχώρησαν στην ανάπτυξη των εφαρμογών Epsilon Net Books Management by Vodafone, που βελτιστοποιούν την παρακολούθηση, την οργάνωση και την καθημερινή λειτουργία των επιχειρήσεων, υποστηρίζουν κύκλωμα αγορών-πωλήσεων, τιμολόγησης, εισπράξεων, διαχειρίζονται την αποθήκη με τα είδη τους, ενώ διαθέτουν ενσωματωμένο Σύστημα Διαχείρισης Σχέσεων με πελάτες (CRM), καμπάνιες, προσφορές και επικοινωνία με social media.
Η νέα εφαρμογή Epsilon Net Books Management by Vodafone είναι βασισμένη στην πρωτοποριακή πλατφόρμα PYLON -από τις πιο σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις σε διεθνές επίπεδο, η οποία εξασφαλίζει την εργασία από απόσταση (κινητό, tablet), καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες μηχανογράφησης με απλό, εύχρηστο και αξιόπιστο τρόπο, διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες που αφορούν μία σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας και εγγυάται την ασφάλεια των δεδομένων.
Τέλος, η υποστήριξη των εφαρμογών θα γίνεται από εξειδικευμένη και πλήρως εκπαιδευμένη δύναμη πωλήσεων, μια άρτια καταρτισμένη ομάδα τεχνικών συμβούλων που διασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς και από ομάδα προσωπικής εξυπηρέτησης, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες μίας δυναμικής επιχείρησης.
Η Γενική Δ/ντρια της Epsilon Net Βασιλική Αναγνώστου δήλωσε σχετικά: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερη ικανοποίηση που ολοκληρώθηκε μια στρατηγική συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεφωνίας στον κόσμο. Η συμφωνία αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει την πορεία της Epsilon Net ως τη μεγαλύτερη εταιρία πληροφορικής σε έργα ιδιωτικού τομέα. Η εφαρμογή Epsilon Net Books Management by Vodafone μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την καλύτερη οργάνωση με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και της παραγωγικότητάς τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης