Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Ζυμώσεις στο τηλεοπτικό τοπίο - Νέα συνάντηση Κοντομηνά με Καλογρίτσα για τον Alpha

tags :
Ζυμώσεις στο τηλεοπτικό τοπίο - Νέα συνάντηση Κοντομηνά με Καλογρίτσα για τον Alpha
Οι κκ. Κοντομηνάς και Καλογρίτσας συναντήθηκαν μία φορά χθες (6/9/2016) και άλλη μία φορά σήμερα (7/9/2016)
«Κόκκινο» έχουν χτυπήσει οι διαβουλεύσεις μεταξύ παλιών και νέων καναλαρχών λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της δημοπρασίας των τηλεοπτικών αδειών που άφησε έξω από την αγορά τον Alpha και το Star.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Κοντομηνά (Alpha) και ο Χρήστος Καλογρίτσας (ο οποίος είναι μεταξύ των πλειοδοτών) έχει πραγματοποιήσει -σύμφωνα με πληροφορίες- ήδη δύο ραντεβού: ένα χθες (6/9/2016) και άλλο ένα σήμερα (7/9/2016).
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο επίκεντρο των συζητήσεων είναι το ενδεχόμενο συνεργασίας Κοντομηνά-Καλογρίτσα προκειμένου ο τελευταίος να έχει έναν έτοιμο τηλεοπτικό σταθμό.
Όπως φαίνεται, δηλαδή, ο κ. Καλογρίτσας δεν είναι διατεθειμένος να διαθέσει περισσότερα χρήματα προκειμένου να «στήσει» από την αρχή τηλεοπτικό σταθμό αφού θα δώσει 52,6 εκατ. ευρώ για την άδεια.
Γι' αυτό και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις και επί του παρόντος η καλύτερη φαίνεται πως είναι ο Alpha, δεδομένου ότι είναι πρώτος στην τηλεθέαση ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει ήδη ισχυρή δημοσιογραφική ομάδα.
Στον αντίποδα, ο κ. Καλογρίτσας δεν φαίνεται να έχει μεγάλη «ευχέρεια» όσον αφορά στη ρευστότητα, γι' αυτό και σύμφωνα με τις πληροφορίες καθυστέρησε να καταβάλλει την εγγυητική επιστολή στο διαγωνισμό, καθώς τα χρήματα βρέθηκαν στο παρά πέντε.

Οι συναντήσεις

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας οι δύο επιχειρηματίες φαίνονται αποφασισμένοι να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να συμπράξουν σε μια κοινή προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου τηλεοπτικού προϊόντος.
Ωστόσο ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε τελική συμφωνία, καθώς υπάρχουν διαφωνίες για το ποιος θα έχει το management του σταθμού αλλά και ποιος θα έχει πλειοψηφική συμμετοχή.

Ο κ. Καλογρίτσας θα συνεχίσει τις επαφές

Ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Καλογρίτσας έχει κι άλλες εναλλακτικές που σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτες.
Μια από αυτές είναι και το Star συμφερόντων οικογένειας Βαρδινογιάννη.
Στον αντίποδα, ο κ. Καλογρίτσας φαίνεται να απορρίπτει το ενδεχόμενο συνεργασίας με το «Ε» του Φίλιππο Βρυώνη.
Μάλιστα, όπως «λέγεται» Βρυώνης-Καλογρίτσας συναντήθηκαν πρόσφατα, χωρίς όμως να διαφαίνεται κάποια προοπτική συνεργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης