Τελευταία Νέα
Διεθνή

Randstad Holding: Πτώση -2% στα κέρδη το β΄ τρίμηνο 2017 - Στα 152,6 εκατ. ευρώ

tags :
Randstad Holding: Πτώση -2% στα κέρδη το β΄ τρίμηνο 2017 - Στα 152,6 εκατ. ευρώ
Τα έσοδα της ολλανδικής εταιρείας ενισχύθηκαν κατά +14,8% στα 5,87 δισ. ευρώ
Πτώση της τάξεως του -2% στα καθαρά της κέρδη ανακοίνωσε η Randstad Holding για το β τρίμηνο του 2017, με τις πωλήσεις και τα έσοδα ωστόσο να καταγράφουν σημαντική άνοδο.
Ειδικότερα, η κερδοφορία της ολλανδικής εταιρείας διαμορφώθηκε στα 152,6 εκατ. ευρώ, έναντι 156,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους, με τα κέρδη ΕΒΙΤΑ ωστόσο να ενισχύονται κατά +6% στα 250,1 εκατ. ευρώ.
Παράλληλα, τα έσοδα της Randstad σημείωσαν αύξηση της τάξεως του +14,8% στα 5,87 δισ. ευρώ, γεγονός που οφείλεται κυρίως στις θετικές συναλλαγματικές ισοτιμίες, καθώς και στις ισχυρές πωλήσεις στα οργανικά προϊόντα.
«Κατά το δεύτερο τρίμηνο, ο ρυθμός αύξησης των οργανικών πωλήσεών μας επιταχύνθηκε στο υψηλότερο επίπεδο από το 2011, οδηγούμενος από διψήφια ποσοστά ανάπτυξης στην Ευρώπη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της ολλανδικής εταιρείας Jacques van den Broek, για να προσθέσει εν σχυνεχεία ότι σημαντική ήταν η άνοδος που καταγράφηκε και στις υπόλοιπες περιοχές του κόσμου.
Παράλληλα, επεσήμανε ότι η μέχρι στιγμής απόδοση της εταιρείας στις αρχές του τρέχοντος μήνα καταδεικνύει τη συνέχιση της καλής πορείας και μετά το δεύτερο τρίμηνο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης