Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Από το όλοι μαζί τα φάγαμε στο όλοι μαζί τα φύγαμε αλλά δυστυχώς είστε όλοι για κλάματα

tags :
Από το όλοι μαζί τα φάγαμε στο όλοι μαζί τα φύγαμε αλλά δυστυχώς είστε όλοι για κλάματα
Η φράση όλοι μαζί τα φάγαμε του Θεόδωρου Πάγκαλου δεν θα σχολιαστεί. Προσωπικά δεν έφαγα απολύτως τίποτε καθώς όπως και οι περισσότεροι έλληνες μάθαμε να εργαζόμαστε με καθαριότητα. Για το ποιος τα έφαγε είναι άλλο θέμα.

Μετά την φράση όλοι μαζί τα φάγαμε μας προέκυψε όλοι μαζί τα φύγαμε την οποία χρησιμοποίησε ο Π. Νικολούδης αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Ενημερώνοντας την επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής έκανε λόγο για ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων από πάμπλουτους μέχρι καλόγριες που μετέφεραν τις καταθέσεις τους στο εξωτερικό, προσθέτοντας με αρκετή δόση πικρίας: «Όλοι μαζί τα … φύγαμε».
Συγνώμη αλλά προσωπικά πάλι δεν τα έφυγα όπως και μεγάλο μέρος ελλήνων.
Όμως το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι όσοι δηλαδή αποφάσισαν να πάνε στο εξωτερικό καθώς δεν εμπιστεύονται την χώρα είναι απατεώνες ξέπλυναν χρήμα;
Και τι έκανε τόσο καιρό η αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος;
Όμως η αρχή λησμόνησε να μας πει ότι από τα 34 δις ευρώ μείωσης της καταθετικής βάσης τα 20 δις ευρώ έχουν δαπανηθεί στην εσωτερική αγορά καθώς η οικονομία πάει κατά διάολου.
Σας δεν ντρέπεστε όλοι που θα κάνετε υποδείξεις στην κοινωνία για το πώς θα λειτουργήσει.
Αντί να δημιουργήσετε ένα κράτος αξιοκρατίας, ένα κράτος με αρχές ένα κράτος με θεσμούς κάνετε και σχόλια ότι τα φάγαμε ή τα φύγαμε.
Είστε όλοι για κλάματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης