Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση Bloomberg: Το 40% στηρίζει τον Πρόεδρο Trump – Το 56% τον κατακρίνει

Δημοσκόπηση Bloomberg: Το 40% στηρίζει τον Πρόεδρο Trump – Το 56% τον κατακρίνει
Οι πολίτες είναι πολύ δυσαρεστημένοι σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα υγειονομικής ασφάλισης....
Το 40% των Αμερικανών πολιτών στηρίζει τις πολιτικές της κυβέρνησης υπό τον Donald Trump, όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση του Bloomberg, με το 56% να βρίσκεται σε αντίθετο κλίμα.
Ειδικότερα, όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα, οι πολίτες είναι πολύ δυσαρεστημένοι σε ό,τι αφορά στο πρόγραμμα υγειονομικής ασφάλισης (64%), καθώς ο Ρεπουμπλικάνος επιδιώκει μία αντικατάσταση του «Obamacare», ενώ φαίνονται πιο ικανοποιημένοι στις πολιτικές για τη δημιουργία θέσεων εργασίας (47%).
Την ίδια στιγμή, από την έρευνα απορρέει πως η υγειονομική ασφάλιση αποτελεί μέγιστο ζήτημα (35%) για τους πολίτες, ενώ λιγότερο φαίνεται να τους ενδιαφέρει το φορολογικό καθεστώς (4%).
Επίσης, σχεδόν έξι μήνες μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Donald Trump, οι Αμερικανοί αισθάνονται αρκετά αισιόδοξοι για τη δουλειά τους, τη δύναμη της αμερικανικής οικονομίας και τη δική τους τύχη.
Το 58% πιστεύει ότι κινούνται πιο κοντά στην πραγματοποίηση της δικής τους καριέρας και των οικονομικών προσδοκιών τους, ενώ η πλειοψηφία αναμένει ότι η Wall Street θα κινηθεί ακόμη υψηλότερα μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.
Αναλυτικότερα, τα ευρήματα της έρευνας:




www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης